Відкриття центру зору Оптика 1.0 в м. Шостка

11.07.2023
Зміст статті:
  1. Які послуги доступні в “Оптика 1.0” у Шостці?
  2. Салон оптики у місті Шостка - великий асортимент офтальмологічних виробів

Центр зору “Оптика 1.0” - це не тільки салон оптики із великим асортиментом оптичних виробів, а й сучасна офтальмологічна клініка, яка спеціалізується на діагностиці, корекції та лікуванні всеможливих патологій ока - катаракти, глаукоми, відшарування сітківки, короткозорості. І це не весь перелік, який під силу нашим професійним спеціалістам. Маючи за плечима більше 20 років успішної лікарської роботи, можна сміливо стверджувати, що дарувати кожному щасливе життя без зорового дискомфорту - це наше призначення. 

Ми прагнемо надавати якісні медичні послуги кожному пацієнту. До населених пунктів, де знаходяться наші центри оптики, приєдналася і Шостка. Для шосткинців та гостей міста - це унікальна можливість відвідати оптику сучасного європейського рівня або досвідченого лікаря, який допоможе скоригувати чи досягти повного вилікування офтальмологічних захворювань.

Важливий аспект, якому ми приділяємо першочергову увагу - це здоров’я наших пацієнтів. Нам під силу наповнити його яскравими барвами та 100% зором. 

Які послуги доступні в “Оптика 1.0” у Шостці?

До міста приїжджають спеціалісти із Сум, які приймають пацієнтів, проводять обстеження, коригують та лікують неприємні дефекти ока. Ви можете відвідати таких фахівців у місті Шостка, як:

  • офтальмолог;
  • оптометрист;
  • хірург.

Для того, шоб отримати консультацію офтальмолога, в тому числі дитячого, чи іншого медичного персоналу, варто попередньо записатися на прийом на визначений день і час.

У нашому центрі зору для вас доступні такі послуги:

  • Якісна діагностика зору на сучасному обладнанні.
  • Лазерна корекція зору.
  • Лазерна терапія сітківки та шкіри.
  • Апаратне тренування зорової функції.
  • Ортокератологічна терапія нічними лінзами.
  • Підбір окулярів для зору, контактних лінз.

Професіоналізм та вільний доступ до високотехнологічного обладнання дозволяють визначити будь-які зміни ока та успішно їх скоригувати. Чесна та доступна медицина - це “Оптика 1.0”.

Салон оптики у місті Шостка - великий асортимент офтальмологічних виробів

Наш повноцінний філіал включає магазин оптики, який має великий вибір всеможливих атрибутів для ідеального зору за адекватною ціною. У нас ви можете:

Для шанувальників відомих брендів у нас є пропозиції, які вас неодмінно зацікавлять.

Команда професіоналів “Оптика 1.0” роблять чудеса та надають послуги на рівні світових медичних стандартів, дбаючи про здоров’я кожного пацієнта. Відмінно бачити - це не мрія, це реальність, яку здатні створити досвідчені спеціалісти нашого центру. Довіритися найкращим лікарям - це ваш найкращий вклад у своє щасливе майбутнє!

40000, Україна, Сумська, Суми, вулиця Казацкий Вал 2
Телефон: +38(099) 359-35-36