До населених пунктів, де знаходяться наші центри оптики, приєдналася і Шостка!

07.12.2023

Центр зору “Оптика 1.0”❗ - це не тільки салон оптики із великим асортиментом оптичних виробів, а й сучасна офтальмологічна клініка, яка спеціалізується на діагностиці, корекції та лікуванні всеможливих патологій ока - катаракти, глаукоми, відшарування сітківки, короткозорості. І це не весь перелік, який під силу нашим професійним спеціалістам. Маючи за плечима більше 20 років успішної лікарської роботи, можна сміливо стверджувати, що дарувати кожному щасливе життя без зорового дискомфорту - це наше призначення.
Ми прагнемо надавати якісні медичні послуги кожному пацієнту. До населених пунктів, де знаходяться наші центри оптики, приєдналася і ☝️Шостка☝️
Для шосткинців та гостей міста - це унікальна можливість відвідати оптику сучасного європейського рівня або досвідченого лікаря, який допоможе скоригувати чи досягти повного вилікування офтальмологічних захворювань.
Важливий аспект, якому ми приділяємо першочергову увагу - це здоров’я наших пацієнтів. Нам під силу наповнити його яскравими барвами та 100% зором.
Які послуги доступні в “Оптика 1.0” у Шостці❗❓
До міста приїжджають спеціалісти із Сум, які приймають пацієнтів, проводять обстеження, коригують та лікують неприємні дефекти ока.
Ви можете відвідати таких фахівців у місті Шостка, як:
☑️офтальмолог;
☑️оптометрист;
☑️хірург.
Для того, шоб отримати консультацію офтальмолога, в тому числі дитячого, чи іншого медичного персоналу, варто попередньо записатися на прийом на визначений день і час.
У нашому центрі зору для вас доступні такі послуги????:
☑️Якісна діагностика зору на сучасному обладнанні.
☑️ Лікування катаракти.
☑️Лазерна корекція зору.
☑️Лазерна терапія сітківки та шкіри.
☑️Апаратне тренування зорової функції.
☑️Ортокератологічна терапія нічними лінзами.
☑️Підбір окулярів для зору, контактних лінз.
Професіоналізм та вільний доступ до високотехнологічного обладнання дозволяють визначити будь-які зміни ока та успішно їх скоригувати. Чесна та доступна медицина - це “Оптика 1.0”❗
вул. Свободи, 31/48
066 335 26 65
Вт-Пт: 9:30-17:00
Сб-Нд: 9:00-15:00

40000, Україна, Сумська, Суми, вулиця Казацкий Вал 2
Телефон: +38(099) 359-35-36